Okná Aluplast IDEAL NEO

Spoločnosť Aluplast, pôsobiaca na trhu od roku 1982, sa etablovala ako popredný nemecký výrobca plastových profilov pre okná a dvere. Pôsobí v 80 krajinách sveta a je synonymom pre inovácie, kvalitu a energetickú efektívnosť. Ich vízia spočíva v poskytovaní inovatívnych technológií a výnimočného dizajnu, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy v oblasti kvality a energetického výkonu. Spoločnosť taktiež využívaním najmodernejšej technológie CNC fóliovania zabezpečuje vysokú mieru kvality produktov a úspory, ktorú prenáša priamo na svojich zákazníkov.

ČO CHARAKTERIZUJE SPOLOČNOSŤ ALUPLAST?

Okná a dvere Aluplast sú vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie moderného dizajnu, energetickej úspory a výnimočnej kvality. Ich šesťkomorový systém hlavných profilov so stavebnou hĺbkou 76 mm poskytuje vynikajúcu tepelnú a zvukovú izoláciu. Tri dorazové tesnenia rámu a krídla zabezpečujú minimalizáciu prieniku vzduchu a vlhkosti.

PROFILOVÝ SYSTÉM ALUPLAST IDEAL NEO

Aluplast Ideal Neo predstavuje revolučný plastový systém okien, vyznačujúci sa extrémne tenkým profilom a úplným zosúladením s aktuálnymi dizajnovými trendmi v oblasti okien a dverí. V nasledujúcich riadkoch si priblížime jeho kľúčové charakteristiky, ktoré robia z tohto systému ideálnu voľbu pre tých, ktorí vyžadujú spojenie moderného vzhľadu, energetického výkonu a vysokých štandardov kvality. Ak Vás však zaujali už tieto základné charakteristiky, radi Vám vypracujeme bezplatnú a nezáväznú cenovú ponuku. Obľúbenou možnosťou, ako si zadať dopyt na okná či dvere, je náš prehľadný Konfigurátor.

6-KOMOROVÝ SYSTÉM PRE DOKONALÚ IZOLÁCIU
Aluplast Ideal Neo vyniká 6-komorovým systémom hlavných profilov, čo zabezpečuje výnimočnú izoláciu a energetickú účinnosť. Tento systém zabraňuje unikaniu tepla a zvýrazňuje schopnosť okien udržiavať optimálnu teplotu v interiéri.

TENKÝ PROFIL S MONTÁŽNOU HĹBKOU 76 mm
S montážnou hĺbkou len 76 mm ponúka Aluplast Ideal Neo tenký profil, čo pridáva oknám elegantný vzhľad a zároveň im umožňuje dokonale zapadnúť do súčasných dizajnových trendov.

3 TESNENIA
Variant MD disponuje vonkajším tesnením s tromi úrovňami, ktoré je kľúčovým prvkom tohto systému. Okrem zlepšenia tesnosti minimalizuje prienik vzduchu a vlhkosti. Dôkladné tesnenie
na oknách je esenciálne pre udržanie tepelného komfortu a zníženie nákladov na kúrenie. (V prípade záujmu je však stále dostupný aj variant AD s dvoma tesneniami.)

MODERNÝ DIZAJN S ÚZKYMI A VÝRAZNÝMI TVARMI
Estetický príjemný dizajn Aluplast Ideal Neo spočíva v jednoduchom, symetrickom a kubistickom tvare, ktorý je v súlade s modernými trendmi. Jeho úzke, no výrazné tvary dodávajú oknám štíhly a elegantný vzhľad.

STREDOVÉ TESNENIE A OCHRANA PROTI VLÁMANIU
Klasické stredové tesnenie nie je len estetickým prvkom, ale poskytuje aj efektívnu ochranu proti vlámaniu, čo robí z Aluplast Ideal Neo bezpečný výber pre váš domov.

ENERGETICKÁ ÚČINNOSŤ S Uw 0,76 W/m²K
So súčiniteľom prestupu tepla Uw na úrovni 0,76 W/m²K dokazuje systém Ideal Neo svoju energetickú efektívnosť, čím prispieva k celkovému tepelnému komfortu v interiéri.

POĎME SI TO ZHRNÚŤ…

Aluplast Ideal Neo nie je len plastovým okenným systémom; je to kombinácia vynikajúceho dizajnu a moderných technologických riešení, ktoré vám umožnia vychutnať si krásu okien spojenú s vysokou energetickou efektívnosťou. Nech už budete budovať pasívny dom alebo hľadáte ekonomickú alternatívu k drahším hliníkovým oknám, Aluplast Ideal Neo je výnimočnou voľbou pre každý dom. Máte otázky? Chceli by ste sa poradiť, či je Aluplast Ideal Neo vhodným riešením pre Váš projekt? Neváhajte nás kontaktovať – napríklad pomocou nášho Kontaktného formulára.